Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Autószerelés

Autószerelés

 

 Az 1994-es megalakulásunk óta folyamatosan javítjuk a hozzánk érkező gépjárművek szerkezeti meghibásodásait. Ezen idő alatt egyre nagyobb tapasztalattal, hozzáértéssel tudtuk a felmerülő hibákat orvosolni. Nagy tapasztalatra tettünk szert a kopogó futóművek, az egyenlőtlenül működő fékrendszerek, kuplungok, motorok javításában.

 Hosszú évek óta javítjuk a Family Frost Kft gépjárműveit, ahol a folyamatos, de rövid útszakaszok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy olyan alkatrészek is meghibásodhatnak, amelyek más üzemi körülmények között nem, vagy csak ritkán mennek tönkre.

Természetesen mi sem látunk az alkatrészek belsejébe, ezért ne gondolja senki, hogy nekünk elég csak belepillantani a motortérbe és máris felállítjuk a diagnózist és egy apró csavarhúzóval elhárítjuk a hibát.  Csodák, vagy tényleg apró hibák azonban mindig vannak, ezért előfordulhat, hogy a javítás csak pár pillanatig tart. Ennek ellenére javaslom, hogy a hibás, vagy annak vélt gépjárművével a reggeli órákban, a telefonon leegyeztetett napon adja le autóját és mi, ha lehetséges, a legrövidebb időn belül kijavítva visszaadjuk Önnek. Természetesen a hibaforrás felkutatása során érhetnek váratlan meglepetések, de minden váratlan kiadást egyeztetünk ügyfeleinkkel. Hibakeresés során járulékos költségek is felmerülhetnek, amelyekkel előre nem számolhatunk, de tőlünk telhető módon próbáljuk a költségeket a megbeszélt szinten tartani.   

    garazs.jpg